Welkom bij Opleidingsinstituut La Lique Opleidingen

 

Al sinds 1992 is La Lique Cosmetics een begrip in Noord Holland. De particuliere school “La Lique Opleidingen” voor officieel erkende beroeps opleidingen, cursussen, workshops en onderwijs op het gebied van uiterlijke verzorging in het algemeen, is gestart in 2002.

Daarnaast heeft La Lique Cosmetics een uitgebreide cosmetica groothandel waar zowel klanten ( KvK houder) als cursisten hun inkopen kunnen doen. Alles onder één dak dus.

Indien je onze nieuwsbrief wilt ontvangen vul dan het formulier in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals informatie (open) avonden en kortingsactie ‘s.

De missie van La Lique Cosmetics & Opleidingen

De missie van La Lique Cosmetics & Opleidingen is tweeledig. Enerzijds voor het opleidingsinstituut streven wij naar een hoge kwaliteit. Dit doen wij zodat de cursisten die een opleiding bij La Lique Opleidingen hebben gevolgd hierna ook zelf weer een hoge bijdrage kunnen leveren aan de beautybranche.

Anderzijds maakt La Lique Cosmetics zich voor de cosmetica groothandel sterk voor een breed assortiment, kwalitatief hoogwaardige producten, deskundig advies en dit alles tegen concurrerende prijzen en in een gemoedelijke sfeer.

La Lique Cosmetics & opleidingen richt zich op qua regio op de provincie Noord-Holland

De visie van La Lique Opleidingen is dat de beautymarkt de aankomende jaren alleen maar zal gaan uitbreiden en de vraag naar goed opgeleid personeel dus alleen maar zal toenemen. La Lique Opleidingen wil en zal aan die vraag gaan voldoen en in die periode de markt gaan voorzien van goed opgeleide cursisten.

Iets voor jou ? Meld je dan nu aan voor één van onze opleidingen of kom naar een informatie avond.