Scholingsproject voor kinderen in slechte omstandigheden

Update Scholingsproject

Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte van onze actie voor kinderen die het wat minder goed hebben in de maatschappij. Wij hebben met de opening en daarna 792 euro opgehaald en daar zijn we best een beetje trots op! Het team van La Lique wilt u dan ook van harte bedanken voor alle hulp en donaties waardoor we dit konden realiseren. De pakketten zijn door ons op 23 november naar het uitgiftepunt van de voedselbank gebracht alwaar ze aan 120 kinderen (tussen 4 en 12 jaar) worden uitgedeeld tijdens het kerstfeest. We hebben geprobeerd om voor alle groepen jongens en meisjes een mooi (school) pakket te maken en wensen de ouders en de kinderen een gezellig kerstfeest toe. We hopen dat de kado’s in de smaak vallen!

 

La Lique Cosmetics en Opleidingen wil kinderen in slechte omstandigheden graag een betere toekomst bieden. Als opleidingsinstituut leiden wij cursisten op in Nederland maar buiten onze grenzen is scholing soms slecht tot niet geregeld. La Lique wil graag via donaties hier iets aan veranderen.

Om ervoor te zorgen dat uw donatie ook daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt, willen Angelique en Sharon dit persoonlijk langsbrengen bij wees- en opvanghuizen waar dit nodig is.
Via een reportage kunt u dan zien waar uw donatie terecht komt.

Per kind willen we een pakket aanbieden in een (school)tas waarin o.a. potloden, kleurtjes, schriften, een map, een spelletje en eventueel een knuffel zitten.
Per kind zal dit pakket een waarde hebben van 5 euro.

Wilt u dit project graag ondersteunen?
Dan vragen wij u om minimaal € 5,00 over te maken naar rekening nummer: NL69INGB0006491764 ten name van La Lique Opleidingen en onder vermelding van “schoolpakket kind”.
U kunt natuurlijk ook contant een bedrag geven. Hiervoor zullen wij een collectebus neerzetten op school.

Per € 5,00 euro zullen wij een pakket kopen.
U mag natuurlijk ook voor meerdere kinderen storten!
Als voorbeeld hebben we drie pakketten op de foto gezet: voor een jongen, een meisje en een pakket voor de allerkleinsten.

De aankomende weken zullen wij onze actie onder de aandacht brengen zodat we in het voorjaar hopelijk met een grote bus vol spullen kunnen gaan rijden om alles langs te brengen.

Doet u met ons mee? Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopen zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen!