foto van handen die gemanicuurd worden door een dame

Wilt u graag de handen van uw cliënt kunnen verzorgen maar heeft u niet direct plannen om Nagelstyliste te worden? Dan is de cursus manicure misschien iets voor u! In deze cursus leert u in 5 dagdelen o.a. de nagels en nagelriemen te verzorgen, het vijlen en in model brengen van de nagels, het lakken van de nagels en het verzorgen van de huid van de handen. Daarnaast leert u een heerlijke en uitgebreide hand en onderarm massage zodat u de behandeling op een ontspannen wijze kunt afsluiten. Naast een standaard manicure behandeling, leert u tevens het geven van een Spa manicure, met o.a. een scrub, soak, massage cream, massageolie en een masker met de producten van het merk BCL (Indien u de workshop Spa manicure al gevolgd heeft, kunt u dit aangeven bij inschrijving en krijgt u een korting op het totaalbedrag).

Bij de start van de cursus staat er een cursuspakket voor u klaar. In dit pakket zit o.a. handdesinfectant, vijlen, een cuticle pusher, vellentang, manicure bowl, startset van BCL, massageolie, nagelriemolie, nagellak, base en topcoat, celstofdeppers, mondmaskers, podiskin, nagelborstel, scrubfresh etc. U bent niet verplicht om dit pakket af te nemen, u kunt dit bij inschrijving onder het kopje “opmerkingen” aangeven.

De eerstvolgende startdatum is maandag 12 maart 2018.  De andere lesdagen zijn vervolgens op 19 maart, 26 maart ( Spa les) , 9 april en 16 april. De lestijden zijn van 12.30 tot 16.00 uur.

De kosten van de cursus zijn nu, met introductiekorting, slechts € 400,00!