Feestelijk Openingsweekend La Lique Cosmetics en Opleidingen!

Feestelijk Openingsweekend La Lique Cosmetics en Opleidingen!

De verbouwing is bijna afgerond en de nieuwe lokalen en kantine worden op dit moment in gebruik genomen.

Om dit met u te vieren willen wij u van harte uitnodigen voor ons Openingsweekend! In dit openingsweekend hebben wij verschillende activiteiten gepland.

Op vrijdag avond 30 september staat ons team voor onze cursisten en klanten klaar tussen 18.00 tot 21.00 uur met bubbels, gebak, een hapje en een drankje.

Deze avond is er ook onze kortingsavond! Heel veel producten kunt u deze avond met 15% korting aanschaffen. Tevens zijn er speciale aanbiedingen en acties.

Let op: door deze kortingsavond vervalt de kortingsavond op woensdag 28 september!

In de nieuwe lokalen zijn er demonstraties van onze leerlingen en docenten en kunt u zich inschrijven voor een opleiding of workshop. Op deze avond krijgt u bij inschrijving voor een (vervolg) opleiding een aanvullend pakket ter waarde van € 50,00 cadeau voor uw opleiding naar keuze. U krijgt hierdoor een extra uitgebreid lespakket! ( bijvoorbeeld extra tangen voor de risicohuid bij medisch pedicure of producten van Meditopics bij de opleiding Acne etc. De producten krijgt u bij de start van uw opleiding)

Kelly Boogaart zal deze avond een speciale demonstratie verzorgen over de producten van Golden Rose! Wij vinden het erg leuk dat zij bij onze Opening aanwezig is!

Wil je graag laten zien waar je je opleiding volgt of ken je iemand die ook interesse heeft in het volgen van een opleiding bij La Lique Cosmetics?

Dan zien we je graag op vrijdag 30 september tussen 18.00 en 21.00 uur!

Wij hebben er alvast heel veel zin en zien jullie graag om de afsluiting van de verbouwing met u te vieren!

Wilt u graag iets geven? Dan willen wij u vragen om, in plaats van bijvoorbeeld een bloemetje, een donatie te geven voor ons scholingsproject. Wij willen met deze donaties kinderen in slechtere omstandigheden graag een betere toekomst bieden. Informatie hierover kunt u binnenkort vinden op onze website en Facebook pagina!

Op zaterdag 1 oktober is er voor familie en vrienden van de docenten en het personeel de gelegenheid voor een rondleiding, het volgen van demo’s, een hapje en een drankje. Deze dag is op persoonlijke uitnodiging.