Projectomschrijving

Hierbij een korte introductie van ons team:

school lique

Mijn naam is Angelique Homeijer. Na het behalen van mijn basis, allround en voortgezette diploma’s als schoonheidsspecialiste ben ik in 1992 mijn eigen schoonheidssalon gestart. Na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met La Lique Cosmetics. Sindsdien houd ik me bezig met lesgeven, het ontwikkelen en coördineren van nieuwe opleidingen en cursussen en alles omtrent de groothandel. In 2013 is er een verandering in de structuur van het bedrijf gekomen en is Sharon er als mede-eigenaar van La Lique Opleidingen bijgekomen. In 2016 zijn we verder gaan uitbreiden waardoor ons instituut er enkele lokalen bij heeft gekregen en de groothandel twee keer zo groot is geworden. We zijn hier erg blij mee!

 

 

school shaar

Mijn naam is Sharon Staal en ik ben Medisch Pedicure en Visagiste. Vanaf 2008 geef ik de theorielessen bij La Lique voor de opleiding basis en medisch pedicure. Daarnaast geef ik de lessen ondernemersvaardigheden (portfolio), verzorg ik veel trainingen en ben ik actief betrokken bij het opzetten van nieuwe cursussen in het pedicure vak. In de afgelopen jaren heb ik me ingezet voor de Diabetes stichting en de pedicures in Noord-Kennemerland bij het opzetten van de contracten met de zorgverzekeraars. Sinds 2013 ben ik, samen met Angelique, eigenaar van La Lique Opleidingen en neem ik een groot deel van de planning, het klantencontact en het bijhouden van de website voor mijn rekening.

 

 

school sher

Mijn naam is Sharon Driebergen, ik woon in Alkmaar en ben begonnen met marketing & communicatie, waarna ik de beauty branche in ben gegaan. In 2013 ben ik begonnen met Visagie, daarna heb ik Nagelstyling gedaan en in februari 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding tot Schoonheidsspecialiste. Ik ben voor ongeveer de helft van de week werkzaam in het kantoor van La Lique en geef daarnaast les in het vak Nagelstyling. In dit vakgebied ben ik mij vooral op CND™ gaan richten. Sinds de zomer van 2016 ben ik CND™ Educational Ambassador en geef hierdoor veel trainingen in het werken met CND™ producten. Op jonge leeftijd wist ik al wat ik wilde en dat was in de beauty branche werken!

 

 

pasfoto (2)

Mijn naam is Miloe van Hove en ik woon met mijn gezin in Alkmaar. Ik geef bij La Lique de theorie en praktijk van het vak Nagelstyling, iets wat ik altijd al wilde doen! Het leek mij geweldig om mijn kennis en enthousiasme over te kunnen brengen aan andere mensen. In 2004 heb ik mijn allround diploma gehaald op het MBO uiterlijke verzorging in Haarlem. In de loop der jaren heb ik vele cursussen erbij gedaan en veel kennis opgedaan. In Heiloo heb ik een eigen schoonheidssalon, en daar bied ik nagelstyling, pedicure en visagie aan. “

 

 

foto5

Mijn naam is Andrea Boskma. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na het behalen van de basis opleiding ben ik direct door gaan leren voor allround schoonheidsspecialiste met als specialisaties: acne, huidverbeterende massage, shiatsu en wellness behandelingen.Ik heb een eigen salon aan huis en ben docente bij La Lique. Ik geef hier les voor de basis opleiding tot schoonheidsspecialiste, diverse cursussen/workshops en inmiddels ook een aantal specialisaties. Elke keer als ik voor de klas sta, ben ik zo blij dat ik de kennis, die ik tot nu toe heb opgebouwd, kan doorgeven aan de cursisten. Hopelijk blijf ik voorlopig nog even lesgeven en zal ik mijn kennis uit blijven breiden met diverse trainingen en cursussen.

 

 

school melissa

Mijn naam is Melissa de Greef. Ik ben allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties acné, huid verbeterende massage en shiatsu. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij La Lique Opleidingen. Ik heb een eigen salon aan huis waar ik met het merk Kueshi werk. Sinds een aantal jaar geef ik les bij de opleiding basis schoonheidsspecialiste wat ik met erg veel plezier doe. Het is een leuke uitdaging om van iedere cursist een zo goed mogelijke schoonheidsspecialist(e) te maken. Ik geef ook een aantal losse workshops zoals de HD brow sculpting en body sugaring. Daarnaast werk ik ook bij La Lique Groothandel om u te adviseren bij het kopen van producten. Bent u geïnteresseerd in Kueshi en wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!

 

 

school pierre

Mijn naam is Pierre van Nimwegen geboren en getogen in Alkmaar en nu woonachtig met mijn vrouw, dochter en zoon, in Schagen. In 1994 begon ik met de opleiding sportmassage. Al gauw volgde ik meer opleidingen en cursussen. O.a.  voetreflex, aromatherapie, bachremedie, stoelmassage, hydrowavemassage, Shiatsu op de stoel, voetkata op de stoel, energetische massage, handreflex en gezichtsmassage. Vanaf 2001 begon ik met lesgeven. Eerst ontspanning massage en later ook voetreflex. De laatste vier jaar bij opleidingsinstituut La Lique in Heerhugowaard. In het verleden heb ik ook gastlessen mogen verzorgen bij Hogeschool Alkmaar, voor HBO verpleegkundigen in opleiding. één avond per week geef ik sport-, ontspanning- en stoelmassage,  hydrowave, en voetreflexmassage in mijn eigen praktijk en ben ik regelmatig stoelmasseur bij bedrijven en/of evenementen.

 

 

school debby

Mijn naam is Debby Plakman, praktijk en theorie docente voor de basis en medisch pedicure opleiding. In 1992 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald en in 1999 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Alkmaar. Sinds 2002 ben ik naast schoonheidsspecialiste ook pedicure en later ook medisch pedicure geworden. Ik kan wel zeggen dat mijn hobby mijn beroep is geworden. De jaren lange ervaring die ik heb, kan ik nu met veel plezier en positieve energie overbrengen aan de cursisten die ik les geef!

 

 

school nicole

Mijn naam is Nicole Leijnse, ik ben Medisch Pedicure en heb mijn opleiding in het verleden gevolgd bij La Lique Opleidingen. Sinds 2014 geef ik praktijkles aan de basis en medisch pedicure cursisten. Naast lesgeven heb ik een pedicure praktijk aan huis. Tevens kunt u mij tegenkomen in de groothandel of (vanaf 2017) als examinatrice voor de praktijk examens.

 

 

 

school marian

Ik ben Marian Keijzer-Visser, getrouwd en heb 3 kinderen. Na de MEAO ben ik in allerlei administratieve functies gerold en na 20 jaar heb ik gekozen voor het Pedicure vak. Direct aansluitend heb ik de opleiding tot Medisch Pedicure gevolgd.  Bij La Lique geef ik praktijkles in de avond en overdag voor de opleiding Basis Pedicure en doe dit met veel plezier. In de praktijk blijkt dat het voor de linkshandige cursist erg prettig is om een linkshandige docente te hebben die op beide manieren kan werken! Naast de praktijklessen begeleid ik de cursisten bij het maken van de opdrachten van de Portfolio’s.

 

 

20161031_125427

Ik ben Angelique Pels , woon in Purmerend waar ik medisch pedicure en nagelstyling in mijn  salon combineer. Ik ben begonnen met een visagie opleiding gevolgd en heb daarna gewerkt bij de Gruppo select in Amsterdam. In Antwerpen heb ik een grime & special effects opleiding gevolgd. Ik ben Nederlands kampioen Bodypainting geweest en kwam via die weg in aanraking met Nagelstyling. Ook hierover wilde ik alles weten. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Arles Cosmetics waar ik ook heb les gegeven in o.a. de basis nagelstyling, master, nailart en air brush. Later kreeg ik de kans om de opleiding pedicure en medisch pedicure te volgen. Bij La Lique Cosmetics geef ik op dit moment vooral de onderdelen specialistische technieken.

 

 

school silvana

Mijn naam is Silvana Stegers, 27 jaar en woonachtig in Hoorn. Ik ben in 2002 begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3. Daarna ben ik gaan werken en verder gegaan met o.a. de voortgezette opleiding schoonheidsspecialiste waarbij ik de specialisaties bindweefselmassage, lymfedrainage, camouflage en acne heb gevolgd. Daarna ben ik verder gegaan met Basiskennis management,  hotstone massage, d-stressmassage, verschillende verkoop- en producttrainingen en heb ik de visagie gevolgd + een masterclass en ben ik gespecialiseerd in permanente make-up. Momenteel geef ik visagieles bij La Lique en meerdere workshops. Als freelancer ben ik werkzaam in diverse schoonheidssalons, waar ik o.a. permanente make-up verzorg.

 

 

Enkele foto’s van onze school en groothandel:

groothandel la lique.jpg2 la lique theorielokaal

IMG_3583 groothandel la lique

la lique praktijklokaal