voorbeeld van stamping op de handnagels, het voorbeeld laat palmbomen zien in een gele en roze setting Verschillende stempelplaten van het merk Yours

Stamping Basis van Sharon Driebergen

Tijdens deze workshop leert u om op een snelle een eenvoudige manier de nagels van een mooi design te voorzien door middel van stempelen en CND™ SHELLAC™. Met meerdere kleuren creëert u binnen no time een mooie print en laat u de nagels stralen. U werkt op colorpops die u krijgt bij aanvang van de training zodat u na afloop meteen demo modellen heeft voor in de salon en uw klant kunt laten zien wat demogelijkheden zijn. Uiteraard werkt u in deze les ook met de stempelplaten van Yours!

U gebruikt bij deze workshop (zoveel mogelijk) uw eigen CND™ SHELLAC™ materialen maar het is ook mogelijk om de materialen van het opleidingsinstituut te gebruiken zodat u zoveel mogelijk verschillende designs kunt maken.

Kosten: € 60,00 inclusief colorpops.

Start workshop: zie kalender.
Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en wordt meerdere keren per jaar gegeven op verschillende dagen en tijden zodat u altijd een dag heeft waarop het voor u uitkomt.