IMG_0017

Uitbreiding bij La Lique Cosmetics Groothandel en Opleidingen!

Afgelopen weken zijn er veel dingen achter de schermen geregeld maar vanaf 18 juli kunt u er niet meer omheen….La Lique Cosmetics en Opleidingen gaat UITBREIDEN! !
We zijn eerst gestart met La Lique Cosmetics groothandel. Deze wordt groter en ruimer en de echte winkelervaring komt weer terug!
Als alle spullen op hun plek staan gaan we verder met La Lique Opleidingen. Hier komt o.a. een extra praktijk en theorie lokaal en een ontvangstruimte.

Het is even een paar dagen buffelen maar dan hebben we straks o.a.:
– Een praktijk lokaal beneden zodat we ook de praktijk examens vanaf het nieuwe schooljaar bij ons op locatie kunnen aanbieden…
– Een eigen lokaal voor de Nagelstyling en Visagie waar we in de nabije toekomst ook digitale examens kunnen aanbieden…
– Een ontvangstruimte voor de informatie gesprekken waar we u rustig alles kunnen uitleggen over de opleiding van uw keuze..
– Een extra kantine voor het personeel waar we o.a. cup-a-soupjes kunnen maken zodat we de hele dag scherp blijven 🙂
– Een groothandel waar u zelf kunt winkelen en evengoed (zoals u gewend bent ) bijgestaan en geadviseerd kunt worden door 1 van onze werknemers. .
– Waar demonstraties gegeven kunnen worden en u (na 2uur) uitleg kunt krijgen over onze product lijnen
Kortom…een hoop leuke nieuwe veranderingen!


Tussen 9.00 en 14.00 uur is de groothandel gewoon open en kunt u al met uw winkelmandje zelf winkelen. Van 8 tot en met 19 augustus gaan we even een paar dagen op vakantie en eind september hopen we de opening groots met u te kunnen vieren. We houden u op de hoogte!

Door de verbouwing kan het af en toe een beetje rommelig of stoffig zijn. Wij proberen zo goed mogelijk alles bij te houden maar het kan zijn dat u hier iets van mee krijgt. Onze excuses voor de overlast hierdoor.